Tarih: 04.09.2024 18:01

MURAT ÖVÜÇ KRİZİ BÜYÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

Meryem ALTUNAY- Tunç, bir organizasyon firması tarafından düzenlenen program kapsamında  Murat Övüç'ün Merzifon'a getirilecek olmasına sert tepki gösterdi. 

"Milli manevi değerlere önem verdiğini dile getiren devlet erkanının bu  programa müsade etmeyeceği kanısındayım" diyen Yeniden Refah Partisi Merzifon İlçe Başkanı Sinan Tunç yaptığı açıklamada; "Erkek olmasına rağmen kadın kılığında program düzenleyen, toplumun ahlak yapısının bozulmasına sebeb olan vede sanatçı kılığında programlar düzenleyen sosyal medya fenomenlerinden Murat Övüç’ün ilçemize davet edildiğini duymuştuk. Milli manevi değerlere önem verdiğini dile getiren devlet erkanının bu  programa müsade etmeyeceği kanısındayım. 

İlçemizde bulunan Ak parti gençlik kolları başkanı, Ülkü ocakları başkanı ve Yeniden Refah partimizin gençlik kolları başkanlarının bu konuda yaptıkları açıklamaları sonuna kadar desteklediğimizin bilinmesini isterim. Başkanlarımız bu şahsı ilçemiz de istemediklerini alenen dile getirmişlerdir. Diğer partilerin gençlik kolları başkanlarının da aynı fikirde olduklarını düşünüyorum. Merzifon’umuzda bulunan hiç bir siyasi parti temsilcisinin böyle ne idiğü belirsiz kişileri destekleyeceğini de düşünmüyorum. 

Ancak ilçe başkanlarımızdan da gençlerimizin gösterdiği hassasiyeti bekliyorum. Bu ve benzeri şahıslar bilerek yada bilmeyerek toplumumuzun ahlaki yapısını bozan, gençlerimizi kişilik ve kimliklerini değiştirerek kısa yoldan şöhret sahibi olmaya özendiren misyonerler gibidirler. Ekmek parası kazanmanın da dinen sınırları, toplumsal olarak ahlaki değerleri , ticari olarak etik kuralları vardır. Bu kural ve kaideler sadece kanunlarla belirlenmez. Aynı zamanda yaşadığımız toplumun da değer yargıları sosyal ilişkilerimizde göz ardı edilemez. Bu organizasyonu düzenleyen ve izin merciinde olan yetkilileri bu yanlıştan dönmeye davet ediyoruz"dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —