Tarih: 13.06.2023 10:13

ERZURUM YENİ MEDYA DERNEĞİNDEN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Haber:: Harun YULADUR/ Adem TAŞ

Erzurum Yeni Medya (ERMED) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Gamze İspirli ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti Erzurum İl Başkanı Avukat İbrahim Küçükoğlu'nu ziyaret ederek, medya ve siyaset konusunu ele aldılar. 

ERMED Başkanı İspirli derneğin 2021 yılında faaliyete geçtiğini belirterek, bu güne kadar toplum odaklı çalışmalara imza attıklarını ifade etti. 

Yeni medya konusunda ulusal boyutlu çalışmalar yaptıklarını belirten İspirli, kenti en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. 

Geleneksel basından gelen deneyimli gazetecilerle yola çıktıklarını belirten İspirli, bundan sonraki süreçtede kentte kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi. 

Başkan Küçükoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  siyasette medyanın önemli bir yeri olduğunu ifade etti.

Erzurum'daki basın mensuplarının öz verili bir şekilde görevini icra ettiğini belirten Küçükoğlu, Erzurum basınına seçim sürecinde kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Gazetecilerin önemli bir toplum görevi icra ettiğini belirten Küçükoğlu, kentin kalkınması konusunda istişare kültürünün önemli olduğunu kaydetti. 

Küçükoğlu, ziyaret sonunda ERMED üyesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —