Tarih: 13.02.2024 13:51

“ELEKTRİKLİ ARAÇLAR SERVİSLERDEN ÇIKIP SANAYİ SİTELERİNE GELMEYE BAŞLAYACAK”

Facebook Twitter Linked-in

Merzifon Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen eğitim programı, Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Cafer Kaplan’ın katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

“İlçemizde elektrikli araçlara müdahale edebilecek ustalar yetişmesi ve yaygınlaşması gerekiyor” diyen Merzifon Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Emre Genç yaptığı açıklamada; “Hayatımıza Hızla Giren Elektrikli E-Mobility Araçlar artık otomotiv sektörünün bir parçası olmaya başladı İlçemizde elektrikli araçlara müdahale edebilecek ustalar yetişmesi ve yaygınlaşması gerekiyor. 

Çok uzun değil birkaç yıl sonra bu araçlar servislerden çıkıp sanayi sitelerimizdeki tamircilere gelmeye başlayacak. Bu Kapsamda Federasyonumuz iş birliği ile Bursa Uludağ Üniversitesi Motorlu ve Elektrikli Araçlar Bölümü Hocalarımızla elektrikli araçlara müdahale, arıza tespiti, arıza giderme, güvenlik önlemleri başlıklı eğitimi düzenledik. Esnaflarımıza teşekkür ediyor başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinliğe, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Hayrettin Yıldırım’ın yanı sıra Belediye Başkanı Alp Kargı’da katıldı.

Meryem ALTUNAY




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —