DERHAL İSTİFA EDİN!

DERHAL İSTİFA EDİN!

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz yeni doğan çetesi ile ilgili olarak sorumluları istifaya çağırdı.

Meryem ALTUNAY-"Yalnızca kamuoyu açıklaması yaparak, hastaneleri kapatarak, sorumluluğu başkasına atarak bu olaydan sıyrılamazsınız" diyen  Vekil Karagöz, TBMM'de yaptığı konuşmasında, "Artık kör olup görmeseydik, sağır olup duymasaydık dediğimiz dönemleri yaşıyoruz. 

İnsanın kanını donduran, şeytanın aklına gelmeyecek yöntemlerle devleti dolandıran, melek evlatlarımızın masum hayatına kasteden çeteler devlet kadrolarına sızmış vaziyette. Bu çeteler, savcılarımızı korkmadan tehdit ediyor, günde 8 bin lira için yenidoğan bebeklerin hayatlarını hiçe sayarak kirli planlar yapıyor. Hastaneler denetlenmiyor, il sağlık müdürleri, dönemin ve mevcut Sağlık Bakanları görevlerini yerine getirmiyor. Dünyanın neresinde olursa olsun böyle bir olay yaşandığında en üst düzey sorumlu kimse istifa ederdi ama bizim müdürlerimiz, bakanlarımız pişkin pişkin koltuklarında oturmaya, vatandaşın sinirleriyle oynamaya devam ediyor. 

Yalnızca kamuoyu açıklaması yaparak, hastaneleri kapatarak, sorumluluğu başkasına atarak bu olaydan sıyrılamazsınız. Derhâl istifa edin, vatandaşa hizmet etmek için var olan o makamları işgal etmeyin" ifadelerini kullandı.