Tarih: 17.09.2024 13:16

"BİR UCUBE GELDİ BİZE ÖRÜMCEK KAFALI DEYİP GİTTİ"

Facebook Twitter Linked-in

Meryem ALTUNAY- Düzenlenen bir organizasyonda sahneye çıkan Murat Övüç'ün sözlerine sessiz kalmayan Yeniden Refah Partisi Merzifon İlçe Başkanı Sinan Tunç; "Merzifon’a Murat Övüç adında bir ucube geldi ve bize “örümcek kafalı” deyip gitti.

Öyle bir mahlukun taktirini almak yada onunla aynı kafada olmak bizim için zül’dür. Hatta onu memleketimizde görmek istemediğimiz için bize karşı verilen tepkiler, eleştiriler de onurumuzdur. 
Bizi üzen ise konuşması gerekenlerin sessizliğidir..!

Bu konuda demokrasinin bize verdiği hak çerçevesinde tepkimizi dile getirdik. Ancak milletimizden ricamız; bu ve benzeri olaylarda sizlere kuytu köşede milli ve manevi değerler dersi verenlerin suratına mihenk taşını vurmanızdır.

Merzifon’da bulunan Ak parti Gençlik kolları  , Ülkü ocakları  , Yeniden Refah Partisi Gençlik kolları başkanlarının tepkileri gençlerden ümit var olmamın sebebidir. Ayrıca İhh başkanının sosyal medyada ki paylaşımları ihh’nın çizgisinden çıkmadığının bir göstergesidir. Münferit paylaşımlarla tepkisini dile getiren vatandaşlarımızda halen bize bu memlekette yanlışa yanlış diyenlerin olduğunu göstermekte olup , geleceğe dair umut vermektedir.

Bu konuyu sanata müziğe bağlayıp bizi gerici göstermeye kalkan zihniyet eğer bu adamın hakikaten sanatçı olduğunu, müzisyen olduğunu düşünüyorsa onlara da yazıklar olsun. Benim memleketimin müzisyen gençleri, sanatçı gençleri şu ucubenin gördüğü ilgi alakanın yarısını görse inanın çok daha güzel eserler ortaya koyarlar. 
Yok daha önemli konular varken bumu şimdi gündemimiz diyenler, her konu bizim gündemimiz. Hiç bir yanlış diğer yanlışı haklı çıkartmaz. 
Biz eleştirilerimizi yerinde ve zamanında yapmakla yükümlüyüz. Çıkarlarımıza göre susmak ve kendimizce zamanı geldiğinde konuşmak o yanlışa ortak olmaktır" açıklamasında bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —