Tarih: 17.09.2024 12:16

"KENDİLERİNİ ALKIŞLATTIRIP BİZE HAKARET ETTİRDİLER"

Facebook Twitter Linked-in

Meryem ALTUNAY- Dün akşam Merzifon'da düzenlenen kadınlar matinesi programında sahneye çıkan Murat Övüç'ün sözleri üzerine bir  tepki de Ülkü Ocakları'ndan geldi.

Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Karaöz yaptığı yazılı açıklamada;" Bütün kamuoyunun da bildiği üzere gectiğimiz haftalarda özel bir organizasyon şirketinin getirmek istediğini duyduğumuz şahıs dün akşam memleketimizde sahne aldı. Bu kişinin şehrimize getirilmemesi ile ilgili endişelerimizi siz değerli vatandaşlarımıza iletmiştik.

Lakin geldiğimiz noktada organizasyon şirketini paravan olarak kullanıp perde arkasında farklı hesapların  olduğu ortaya çıktı ki, kendilerini alkışlattırıp biz memleketinin insanlarına hakaret ettirdiler başarılı da oldular.

Fakat bu kişiler şunu unutmamalıdır ki, yarın burnunuz kanadığında size mendil uzatacak, başınız agrıdığında ilaç yetiştirecek kişiler, her ne kadar dünya görüşü farklı da olsa bizleriz.  

Murat övüç denen şahşa gelince bizlere "örümcek kafalı dangalaklar" diye hakaret etmiş. Kafası örümceklenen biri var ise oda sensin kafan örümceklenmemiş olsa "siz benim makyajıma kıyafetime ne bakıyorsunuz "deyip oldugundan farklı görünmeye çalısmazdın. Onun için "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz"diyor bu organizasyonda bu işte parmağı olanları kınıyorum" ifadelerine yer verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —