MERZİFON HABERLERİ

MERZİFON HABERLERİ Haberleri

Murat Övüç’ün sözleri olay oldu!

Murat Övüç’ün sözleri olay oldu!

Özel bir firma tarafından düzenlenen organizasyon ile Merzifon’a gelen Murat Övüç’ün sözleri olay oldu.

Meryem ALTUNAY- Bahçelievler Kültür Merkezinde düzenlenen Kadınlar Matinesi'nde sahneye çıkan Murat Övüç’ün; “Biz buraya gelirken biraz zorlandık. Bir takım örümcek kafalılar Murat Övüç buraya gelmesin demiş. Sizi dangalaklar sizi. Siz bu kıyafete bu makyaja ne bakıyorsunuz. Bu çocuk Hafız'da okutuyor, Milli Eğitimdeki çocuğu da okutuyor, Anaokulu'ndaki çocuğu da okutuyor…” sözlerini içeren videosunun sosyal medyaya düşmesi üzerine tepkiler ard arda gelmeye başladı.

Sözlere ilk tepki Ak Parti Merzifon Gençlik Kolları Başkanı Adem Uzun’dan geldi. “Bu provokasyon da emeği geçenlere yazıklar olsun” diyen Uzun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Bu memleketin öz evlatlarına hakaret edenleri alkışladınız. Asıl en büyük provokasyon bugün yapıldı” dedi.

Murat Övüç’ün videosunda, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı’ya teşekkür edip alkış istemesi de ayrı bir eleştiri konusu oldu. Adem uzun paylaşımında konuyla ilgili olarak ; “Alp Başkan hadi iyisin, sende Murat Övüç’ten tebrikleri övgüleri kaptın. Güzel organize işler oldu. Şimdi bu programı organizasyon şirketimi yaptı, yoksa belediye mi? Yok belediye yaptıysa içeride kapalı alanda alkol sigara tüketildi, şimdi kendi kendinize cezamı yazacaksınız. Yok eğer organizasyon şirketi yaptı ise içeride neden bizlere hakaret edilip, sizlere takdire şayan düzmeceler yapıldı?” ifadelerine yer verdi. 
Ayrıca Ak Parti Merzifon Gençlik Kolları Başkanı Adem Uzun, Murat Övüç hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirtti.

 

“Alp Kargı Bu Organizasyonun Neresinde?”

Olaya bir tepki ise, İyi Parti Merzifon İlçe Başkanı Ali Alper Taşkın’dan geldi. 
 

Taşkın; “Alp Kargı bu organizasyonun neresinde?” diye sordu. 
 

İyi Parti Merzifon İlçe Başkanı Ali Alper Taşkın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Özel bir organizasyon. Bir eğlence düzenliyor tasvip etmediğim biri getiriliyor. Bu benim görüşüm. Fakat konu nasıl Belediye Başkanına getiriliyor anlamadım. Organizasyonu yapan Merzifon Belediyesi de biz mi bilmiyoruz veya birileri memleketi aptal mı sanıyor.
 

Gelen şahıs hakkında yorum yapmadık, yapmak da istemedik gerek görmedik. İnsanlar kimle nasıl eğlenirse eğlensin. Amaaa, tutup Alp Kargı başkana oradan teşekkür ediliyorsa şunu sorarım. Alp Kargı bu organizasyonun neresinde? Murat Övünç denen şahsa bu şekilde kimler neden konuşmasını söyledi? Orada eğlenen insanları gördüm, çeşitli siyasi partiden insanlar vardı. Kapalısı da vardı açığı da.  

Fakat olayı nasıl bir siyasi parti propagandasına getirip, bizden olmayan karşı taraftan olanlara örümcek kafalı diye hakaret edebilirsiniz ve de bunu alkışlatabilirsiniz. Biz kimsenin kişisel tercihlerine bir şey demedik. Kimsede karşı görüşe, ki benimde karşı olduğum (siyaseten karşı ) insanlara örümcek kafalı diyemez ve alkışlatamaz. Siyaseten aynı safta olmayabiliriz ama bizler Elhamdülillah Merzifon’luyuz birbirimizi severiz sayarız.” ifadelerini kullandı.