Tarih: 02.09.2024 14:29

MERVAK BURS BAŞVURULARINI ALMAYA BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Meryem ALTUNAY- 28 yıldır varlığını sürdüren Merzifon Vakfı, kuruluş amacı doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Merzifon Vakfı'nın Yükseköğretim öğrencilerine burs desteğini sürdüreceğini belirten Vakıf Başkanı Hikmet Ruşen Menekşe;"Geçen yıl yaklaşık 55 öğrencimize burs desteği verdik. Bu yıl öğrenci sayısı ve burs miktarını arttırma yönünde görüşmelerimiz devam ediyor. Umarım yapacağımız çalışmalar neticesinde daha fazla öğrencimizin yanıda olabileceğiz" dedi.

Eylül ayı boyunca devam edecek olan burs başvuruları ile ilgili olarak ise Merzifon Vakfı tarafından yapılan açıklamaya göre;  başvuruda bulunacak öğrenciler, Burs Başvuru Formu, YKS Sonuç Belgesi, Üniversite Öğrenci Belgesi,  Vesikalık Fotoğraf, Kimlik Belgesi Fotokopisi, (Vukuatlı) Nüfus Kayıt Örneği, Yerleşim Yeri Belgesi, (Arşivli) Adli Sicil Kaydı Belgesi, Aile Gelir Belgeleri
(Maaş Bordrosu, ÇKS Belgesi vb.), Üniversite Transkript Belgesi ile hafta için her gün saat 09.00- 16.00 arası vakıf bürosunda kabul edilecek.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —