Tarih: 13.06.2024 13:43

ZABITA BAYRAM ÖNCESİ DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Meryem ALTUNAY- Merzifon Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri için denetimlerine devam ediyor.
Denetimler kapsamında gıda satışı yapılan işletmelerde son kullanma tarihleri, fiyat etiket durumları ile reyon ve kasa fiyatlarının kıyaslanması gibi kontroller gerçekleştirilerek, kusurlu ürün satan işyerlerine ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde işlem uygulanıyor.

Yalnızca Bayram öncesi değil Kurban Bayramı’nda  kesim alanları ve atıkların bertaraf edilmesi konularında da tüm birimler ile  koordineli bir şekilde çalışacaklarını söyleyen Zabıta Müdürü Hüseyin Usta vatandaşların hassasiyet göstererek ekiplere yardımcı olmalarını istedi. 
Zabıta Müdürlüğünün tüm personeli ile Kurban Bayramı için hazır olduğunu belirten Usta “Kamu düzeni, halkın sağlığı, huzuru ve esenliği için ilçe genelinde  kurban telaşının yaşandığı yerlerde  olumsuzlukların yaşanmaması adına önleyici tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızdan da gerekli hassasiyeti bekliyor özellikle esnafımızın alışverişleri ve geçişleri zorlaştıracak işgallerde bulunmamasını istiyoruz” dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —