Tarih: 16.05.2024 21:29

VEKİL KARAGÖZ TASARRUF PAKETİNİ GÜNDEMİNE ALDI

Facebook Twitter Linked-in

Karagöz: "Bakan Şimşek’e tavsiyemiz israfı ve şatafatı normal yaşamlarının bir parçası haline getirmiş AKP’ye de özel bir ‘’tasarruf ve verimlilik paketi’’ hazırlamasıdır" dedi.
 

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz TBMM'de yaptığı konuşmasında; "Açıklanan kamuda tasarruf ve verimlilik paketinde ülkeyi bu hale getiren sorumluluk makamı Saray’ın adının bile geçmemesini kabul etmiyoruz. Çerez parası olarak nitelediğiniz makam araçlarının alımlarını ve kiralanmasını 3 yıl boyunca kısıtlandığını açıkladığınız karara Saray’daki uçak filosu ve100 araçlık konvoylar, yazlık ve kışlık saraylar da dahil mi? Yalnızca emekli olanların yerine yeni kamu personeli alınacağını açıkladığınız bu kararları saraydaki sayısı ve ne iş yaptıkları bilinmeyen danışmanlara da uygulayacak mısınız? 
Geçiş garantili köprüler, uçuş garantili havalimanları bu paketin içinde yer almazken işine giden kamu çalışanının servis aracına göz dikerek mi tasarruf yaptığınızı sanıyorsunuz?

Bakan Şimşek’e tavsiyemiz israfı ve şatafatı normal yaşamlarının bir parçası haline getirmiş AKP’ye de özel bir ‘’tasarruf ve verimlilik paketi’’ hazırlamasıdır" ifadelerini kullandı.

Meryem ALTUNAY 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —